previous arrow
next arrow
Slider

Vergunningen

Word lid van HSV Groot-Ammers

Vraag een vergunning aan en word lid van HSV Groot-Ammers. Als lid mag u in de viswateren van HSV Groot-Ammers vissen, in alle wateren die in landelijk lijst voorkomen en u krijgt een vergunning van Alblasserwaard-west waar diverse hengelsportverenigingen viswater hebben ingebracht waar u mag vissen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u als hengelsportliefhebber. De vergunning aanvragen kan via:

Online een vergunning aanvragen   

Voor de jeugd tot 14 jaar hebben wij een aparte vergunning. Dit is een jeugdvergunning. Deze vergunning kan via bovenstaande link gratis aangevraagd worden. Na het aanvragen kan de vergunning worden uitgeprint. Met deze jeugdvergunning kan de jeugd vissen in de kernen van Streefkerk en Groot-Ammers. Wil je op roofvis vissen dan moet je een jeugdvispas hebben en geen jeugdvergunning. De jeugdvispas kan aangevraagd worden via:  

Online een jeugdvergunning aanvragen

 

Zodra u een vergunning heeft aangevraagd kunt u een VBL(voorlopig bewijs lidmaatschap en de bijbehorende papieren downloaden en uitprinten voor gebruik. Met deze VBL kunt u namelijk direct vissen. De vispas wordt u automatische toegestuurd door Sportvisserij Nederland. Heeft u problemen met het aanvragen van een vergunning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van alle tarieven van HSV Groot-Ammers geldig in 2020 en de kosten voor het gebruik maken van de trailerhelling:

  • Vispas € 38,00 inclusief € 5,00 administratie kosten,
  • VISpas € 33,00 via automatische incasso,
  • JeugdVISpas € 18,00 via automatische incasso,
  • Jeugdvergunning tot 14 jaar gratis,
  • ExtraVISpas € 18,50 via automatische incasso,
  • Dagvergunning € 10,00 aanvragen via ledenadministratie of tel 06 20678417,
  • Sleutel trailerhelling € 50,00, inclusief € 25,00 borg,
  • Statuten worden op aanvraag verstuurd.

 

Verhogingen van de tarieven voor het volgende jaar zullen omstreeks half oktober doorgevoerd gaan worden en zijn te vinden op de website van HSV Groot-Ammers.

Voor informatie over ons water in de kernen van Groot-Ammers en Streefkerk hebben wij een wit waterkaartje ,tevens hebben wij met verschillend verenigingen uit Alblasserwaard-west een poldervergunning. Deze documenten behoort u altijd bij uw vispas te hebben. U kunt  deze downloaden en uitprinten

Witte-waterkaartje2018-2021

AW_poldervergunning_2019-2021